Min käre Sam…

Min käre Sam…

…nu har jag lämnat över dig till andra. Typografin fixar Quarten, Josehpine ger dig ett omslag och Totte skall göra sista korrekturkollen. Så iväg till tryckeri, först får du hårdpärmar och sen mjukpärmar , har jag tänkt.Den trettonde messias version 2 liten

Om Sverker Snidare

Sverker är en stockholmskille, född 1943. Efter ett yrkesliv med siffror, på Vattenfall, som finanschef på Forsmarks Kraftgrupp AB, som stadskassör i Stockholms stad och som konsult, ägnar han sig numera mest åt bokstäver och ord. Hösten 2013 debuterar han med romanen Den Trettonde Messias.
Det här inlägget postades i Den Trettonde Messias, Skrivande och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Min käre Sam…

  1. Lycka till med boken Sverker!

  2. sverker43 skriver:

    Tack Kristina, det känns väldigt bra. Jag har på något sätt längtat efter det i sisådär fem decennier, men inte trott på det (dvs på mig själv), att det skulle kunna hända. Och nu händer det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *