Om Den Trettonde Messias:

Ibland är det extra roligt att få mail. Som det här till exempel:

Boken kom med posten just när jag var på väg att avsluta packningen för att fara på en vecka till Teneriffa, så den kom ner i handbagaget genast. Tack för snabb leverans!

Vilken historia du har skapat!!! Jag sträckläste på flyget ner, och sedan hela första natten i hotellsängen. Det gick inte att sluta. Skönt att kunna ta det lugnt dagen efter.

 Bosse, min man, tog över den när han slutfört sin första bok. Sedan gick det inte att prata med honom förrän han läst ut den. Han var lika fascinerad som jag. Jag känner att jag måste läsa om den igen för att ta till mig mer detaljer. Man missar ju en del när man är så spänd på att läsa hur det går.

 Alltså: Är det sant, det där med kistan? Det låter så trovärdigt och samtidigt som en skröna.

Om Sverker Snidare

Sverker är en stockholmskille, född 1943. Efter ett yrkesliv med siffror, på Vattenfall, som finanschef på Forsmarks Kraftgrupp AB, som stadskassör i Stockholms stad och som konsult, ägnar han sig numera mest åt bokstäver och ord. Hösten 2013 debuterar han med romanen Den Trettonde Messias.
Det här inlägget postades i Den Trettonde Messias och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Om Den Trettonde Messias:

  1. Astrid Ahlberg skriver:

    Bättre beröm kan man ju inte få! Och visst blir man sugen på att läsa din bok! 🙂
    Jag betalar in nästa gång det är dags för räkningarna och skickar ett mejl då! (Har visserligen en lång kö av böcker att läsa men kanske denna får slinka före…)

  2. Sverker Snidare skriver:

    Tack, Astrid! Skickar boken så fort mailet kommer. Önskar God Jul så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *