Research!

Research för nya boken,Mallorca 085Gratitude 027 som utspelar sig på och kring Medelhavet!

I början av maj var jag på Mallorca, åkte runt och hittade en hemmahamn för S/Y Afrodite, det fartyg som en stor del av boken utspelar sig på. Det blev Porto Soller på öns NV-kust, en pittoresk hamnstad omgiven av höga berg. På bergens sluttningar citrusodlingar,  olivlundar och staden Soller.

En månad senare seglade jag en helg med S/Y Gratitude, ett av Svenska Kryssarklubbens skolfartyg, i samma storlek Gratitude 049som S/Y Afrodite. Vi deltog i en 24-timmarssegling med målgång på danska Läsö. En helt fantastisk upplevelse!

Bägge resorna har bidragit till nya bokmanuset, som jag nu skrivit mer än hälften av!

Om Sverker Snidare

Sverker är en stockholmskille, född 1943. Efter ett yrkesliv med siffror, på Vattenfall, som finanschef på Forsmarks Kraftgrupp AB, som stadskassör i Stockholms stad och som konsult, ägnar han sig numera mest åt bokstäver och ord. Hösten 2013 debuterar han med romanen Den Trettonde Messias.
Det här inlägget postades i Resor, Skrivande, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Research!

  1. Anna/notonmusic skriver:

    Hej Sverker!
    Det var roligt att träffas på bokmässan i Gbg 🙂 Vill bara säga att jag sträckläste ”Den trettonde Messias” i helgen, den var så bra, du har verkligen lyckats gestalta Sams historia fint. Hoppas det går bra med den nya boken! Hälsningar Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *