Den Trettonde Messias

Den trettonde messias version 2 litenBoken kom i november 2013, både som kartonnage (hårda pärmar) och som mjukband. Hårdpärmsboken finns att köpa från mig (instruktioner nedan) och i NK bokhandel samt Klackenbergs bokhandel i Vällingby. Mjukpärmsboken köps enklast hos Adlibris eller Bokus, men kan beställas hos alla bokhandlare. Den Trettonde Messias är utgiven av NovaGrafica förlag (mitt eget), och är dess första bok. Inte dess sista.

Om boken (baksidestexten):

Det var ett märkvärdigt barn, sa jordemoran när pojken föddes. Året var 1787, bara åtta år efter att dödsstraffet på trolldom avskaffades i Sverige. När prästen som skulle döpa barnet fick slag och dog var det många på bruket som sade att den nyfödde pojken var av djävulen. Det illvilliga talet fortsatte då ryktena spreds om Sams märkvärdiga förmågor att förlösa och hela djur och människor. Och när skolmästare Brage förstod att Sam kände till hans erotiska eskapader på bruket uppviglade han smedlärlingarna att fördriva Sam från bygden.

”Du skall söka ditt liv”, sade huldran i skogen till honom. ”Ta vara på dina gåvor, annars förlorar du dem”, sade den gamle i hovstallet. Gav han sina gåvor åt världen, de att hjälpa livet att bli till och att hela? Vad blev hans öde?

Sverker Snidare har skrivit en gripande berättelse om kärlek och hat men framför allt om att leva sitt liv på det sätt en människa är ämnad för.

Vill du köpa boken?  

Inbunden kostar den 150 kr plus porto 45 kr (postens portokuvert), summa 195 kr. Skicka ett mail till info@snidarekonsult.se med uppgift om

  1. Hur du betalat (bankgiro 5015-0077 eller plusgiro 47 16 68-4, bägge Snidare Konsult AB)
  2. Eller om du vill ha faktura med boken (då lägger jag på 15 kr)
  3. Ditt namn och fullständiga adress
  4. Om du vill ha boken signerad.

Jag skickar den med A-post senast dagen efter att du betalat.

1 svar på Den Trettonde Messias

  1. Pingback: Författarporträtt: Sverker Snidare » SkrivarSidan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *