Flyktingsmugglaren på NK bokhandel!

Omslagsbild  fetad

Sverker Snidares nya roman släpps på

NK bokhandel, onsdagen den 17 feb kl 18

Sverker intervjuas av författaren Dag Öhrlund

Cider och vin (20 kr) med lite tilltugg finns

Välkommen!

En tanke kring ”Flyktingsmugglaren på NK bokhandel!

  1. Agneta Tjäder

    Hej Sverker! En liten hälsning från en gammal granne från Vretvägen i Bromma – fast då hette jag Agneta Ander. Har läst din bok Flyktingsmugglaren och är mycket imponerad. Jag kände igen så mycket av det du skrev. Både min nuvarande man Göran och jag är mycket involverade i flyktingmottagning i Ulricehamn, där vi nu bor, och jag har hört så många berättelser om hemska livsöden, livsfarliga båtfärder, påfrestande vandringar genom Europa osv. Och bilder i deras telefoner som visar sådant som vi knappt orkar se. Jag bara undrar hur du burit dig åt för att skriva denna bok. Har du själv varit på plats, har du hört flyktingar berätta, eller hur??? Vi är faddrar för några familjer och fem underbara killar och jobbar för att de ska få arbete, kunna studera och få bostäder plus att jag är lärare i kyrkans regi för dem som ännu inte får gå i SFI. Och har skrivit lite olika reportage om olika livsöden, hjälper till med fritidssysselsättning och informationskvällar etc. Behovet känns oändligt, men det är väldigt roligt att se resultat av vårt arbete. Jag har också gett mig in i bokbranschen och har 11 böcker på mitt samvete. Hoppas du har det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *